Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Карбамід

Використання карбаміду.

Карбамід використовують землероби і садівники. ВІН сприяє збільшенню врожайності. Це азотне добриво, що стимулює ріст і зав'язування плодів. Адже саме азоту дуже часто не вистачає рослині в період активного росту. У народі карбамід називають сечовиною. У неї входять понад 50% азоту. Завдяки цьому карбамід істотно підвищує показники врожайності.

Опис карбаміду

Карбамід вважається одним з найбільш концентрованих засобів. Він має хімічне походження. Карбамід, як правило, виготовляється у вигляді гранул. Розфасовки азотного речовини залежать від величини площі, але яку буде вноситься карбамід. Добриво містить азот - дуже тверда речовина. Він погано вбирає вологу, яка є в навколишньому середовищі. Ця його стійкість до вологості роблять речовина відмінним предметом зберігання. Навіть по закінченню тривалого часу карбамід не втрачає своїх властивостей. Сечовина має сипучими якостями. Вона лягає рівномірно на грунт, не нагромаджуючи і не роблячи пропуски. Саме тому карбід можна вносити методом розсіювання. Його використовують і в рідкому стані.

Переваги препарату карбамід

Перевагами азотне добриво карбамід є:

- Ідеально підходить для будь-яких видів рослин. Він однаково впливає на повноцінний зростання будь-якої культури. Універсальність препарату роблять його дуже затребуваним серед аграріїв;

- Покращує якість врожаю. Так, наприклад, використовуючи сечовину на зернових культурах призводить до збільшення клейковини. Урожай більш краще і длительней зберігається, смакові якості підвищуються 

- Значно збільшує показники врожайності. Від вмісту азоту в землі безпосередньо залежить врожайність будь-якої культури. Оптимальні показники поживних коштів призводять до підвищення врожайності. Тільки багата на азот грунт здатне подарувати аграрію кращі показники. 

Норма використання карбаміду

Норми використання карбаміду залежить від виду культури. До висадки і посіву карбамід використовують в розрахунку:

- 2 кг на 1 з площі. На обробленому грунті висівають зернові культури, висаджують картопля, буряк;

- 20 г карбаміду на 1 кв.м. використовують на площі під овочі. Він ідеально підходить для томатів, моркви, капусти.

Також карбамід використовується для підживлення рослин в період активного росту. Їм підгодовують дерева і чагарники.

застосування карбаміду

Використання карбаміду передбачає його забивання в грунт. Сечовина має властивість вивітрювання, вміст азоту в ній втрачається. Потрапляючи в грунт карбамід консервується і споживається рослиною поступово.

Купити карбамід в Україні можна за найприйнятнішою ціною. Це концентроване добриво відрізняється економічністю і малими нормами використання. Застосовувати карбамід слідуючи строго дотримуючись рекомендації виробника. Ні в якому разі не можна змінювати самостійно концентрацію, норму витрати, інтенсивність використання. Тільки дотримуючись анотацію можна досягти чудових результатів.