Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Застосування гербіцидів у городі

Гербіциди застосовуються не тільки в саду, але й на городі. Особливо, якщо це площа, що не оброблялася тривалий час або дуже забруднена. Для цієї мети слід застосовувати спеціальні гербіциди мало отруйні. У таких гербіцидів час розкладання дуже короткий і вони не накопичуються в землі. А відповідно і не роблять шкідливого впливу на культурну рослину.

Спосіб застосування гербіцидів

Перше, що необхідно зробити - це правильно підібрати препарат і визначитися з його концентрацією і дозуванням. Адже для різних культур це різні показники. Друге - це уберегти культурні рослини від попадання на них хімічної речовини. Для цього слід закрити культуру папером або поліетиленом. Отже, приступаючи до застосування гербіцидів слід:

 

  • Правильно розвести гербіцид згідно інструкції. Для цієї мети слід використовувати зручну ємність;
  • Захистити культурні рослини. Для цього можна використовувати ковпаки, які надягають перед обприскуванням. Другий варіант - це нанести препарат суто на бур'яни або поросль за допомогою малярської кисті. Це трудомістко, але хімічна речовина не потрапить на культурну рослину;
  • Захистити своє тіло від попадання гербіцидів на нього. Це банальний захід обережності, який необхідно виконувати. Для захисних цілей слід використовувати рукавички, респіратор.

Дія гербіцидів у городі

Перед тим, як застосувати гербіциди у своєму городі варто зважити всі «за» і «проти». Безумовно, всі виробники стверджують про безпеку препарату, про його швидке розщеплення. Але це все одно хімія, хоч і безпечна. І не всі гербіциди безпечні. Існують і токсичні речовини, які накопичуються в землі і час для їх розщеплення потрібен тривалий. Саме тому перед вибором гербіциду варто ознайомиться з інструкцією до препарату. Також на токсичність речовини впливає концентрація препарату. Розбавляти гербіциди слід суворо дотримуючись інструкції. Як, втім, і застосовувати його варто строго по інструкції.

Застосовувати чи не застосовувати гербіциди в городі - рішення індивідуально. Звісно, багато людей видаляють бур'яни в городі механічним способом. Якщо ж це неможливо з якихось причин, то гербіциди - це кращий вихід зі сформованої ситуації. Вони приберуть всю поросль і бур'яни швидко і надовго. Пам'ятайте, правильно підібраний гербіцид дозволить знищити непотрібну рослинність з найменшою шкодою для культурних рослин.