Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Родентициди - надійний захист для посівів, дерев, чагарників.

Родентициди є препаратами нового покоління хімічного походження. Вони здійснюють захисні функції від гризунів різних видів. Ці кошти використовують для захисту посівів, садів, врожаю. Їх застосовують у складах, зерносховищах. Вони чудово справляються практично з усіма відомими видами шкідників.

Дія препаратів

Родентициди відносяться до групи пестицидів. Вони надають згубну дію на тварин, впливаючи на шлунково-кишковий тракт або легені. Розрізняють препарати швидкої і хронічної дії.

Швидка дія препаратів знищує гризунів повністю і блискавично. Від моменту попадання засобу в організм до загибелі минає кілька хвилин. Хронічне дію засобів полягає в накапливании шкідником речовини протягом декількох тижнів. Такі препарати менш токсичні, але й менш дієві. Обидва види препаратів дієві. Яке із засобів застосувати необхідно вирішувати по ситуації, що склалася і попередньо вивчивши інструкції застосування.

Форма випуску препаратів

Сьогодні існує кілька видів засобів. Це:

- Порошки. Це найпоширеніші препарати. Вони можуть складатися як з однієї отрути, так і з декількох видів діючої речовини. Дуже часто в таких препаратах використовується приманка;

- Суспензії;

- Креми, гелі і пасти;

- Різні розчини.

Всі форми випуску дуже дієві і прекрасно себе зарекомендували, як надійні засоби. Вони дієві якщо строго дотримуватися інструкції виробника і застосовувати препарат за призначенням.

Родентициди випускаються в декількох видах. Це:

- Готові до застосування засоби. Це всім відомі зернові суміші. Їх розкладають в місцях скупчення шкідників;

- Концентрати. Ці кошти самостійно додають в готові приманки і тільки потім «страви» розкладають в місцях проживання гризунів.

Сучасні засоби для боротьби з гризунами бувають хімічними та синтетичні. Синтетичні препарати застосовуються фермерами усього світу і прекрасно себе зарекомендували і в городництві, і в садівництві. Багато фермерів і садівники-професіонали успішно використовують їх для захисту рослин і для збереження врожаю.

Будь-який вид родентицидів дуже дієвий, якщо правильно його застосовувати. Саме тому не варто самостійно змінювати консистенцію або кількість коштів. Слідуючи строго інструкції виробника досягти бажаних результатів буде значно простіше.