Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Десиканти - помічники аграрія у зборі врожаю.

Ще багато років тому хімічною промисловістю та аграріями світу був створений абсолютно новий і унікальний препарат десикант. З його допомогою, нарешті, вдалося зібрати урожай вчасно в максимальних кількостях.

Погодні умови в землеробстві займають дуже важливе місце, якщо не сказати одне з основних. Адже саме погода не дозволяє культурі вчасно дозріти, вона впливає на рівномірність дозрівання. Саме тому і були створені десиканти. Вони допомагають рівномірно дозріти культурі. Тепер аграрій може визначити час дозрівання, а значить і час прибирання. І вибрати саме підходящий для цього період. І допоможуть йому в цьому десиканти.

Дія десикантів

Десиканти - це препарати хімічного походження. Вони відносяться до пестицидів. Десиканти сприяють швидкому і рівномірному дозріванню врожаю. Препарати впливають на рослини, зневоднюючи його клітини. Саме таким чином рослина швидко дозріває і її можна прибрати в певний час. Коштувати помітити, що завдяки своїм функціям ці кошти перешкоджають розмноженню інфекційних захворювань культур. Зібрати врожай виходить більш сухим. Після застосування десикантів вони в меншій мірі потребують додаткового сушіння, що, в свою чергу, дозволяє скоротити і витрати аграрія, і його витрачений час.

Використання десикантів

Перше застосування десикантів було вироблено на бавовнику. Після проведених випробувань стало зрозуміло, що такі препарати просто справжній подарунок аграріям. Сьогодні десиканти використовуються по всьому світу на різних культурах. Ними обробляють зернові культури, соняшник, картоплю, капусту, ріпак. Незамінними вони і при складанні технічних рослин. В цілому десиканти використовують на будь-яких рослинах.

Щоб добитися оптимального результату, необхідно правильно приготувати розчин. Саме водні розчини вважаються найефективнішими, їх дуже просто використовувати. Основні вимоги - це звичайно ж дотримання рекомендованих виробником концентрацій речовини. Тільки правильно зроблений розчин зможе допомогти, і не зашкодить. Також необхідно дотримуватися і технічних показників. Метод обробки, його правильність, грає не останню роль у результативності заходу.

Десиканти вважаються малотоксичними препаратами. Але все ж при їх використанні необхідно дотримуватися і особистої безпеки. Про ці заходи перестороги завжди зазначено в інструкції до препарату. Тому перед тим, як приступити до обробки, необхідно детально вивчити анотацію до засобу. Сучасні десиканти - це препарати нового покоління. Вони дозволяють добитися бажаного результату при найнижчих витратах, дуже ефективні і малотоксичні. Правильне використання десикантів дає відмінні результати.