Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Гербіцид Раундап

Застосування раундапа.

Раундап відноситься до гербіцид засобам захисту. Це препарати, які допомагають боротися з бур'янами культурами і мають хімічне походження. Гербіцид раундап це препарат нового покоління, який надає згубну дію на більшість видів рослин. Універсальний засіб дуже поширене серед хліборобів. Його застосовують в багатьох країнах земної кулі. Раундап відноситься до системних засобів захисту суцільної дії. Тому його необхідно використовувати перед тим, як культура посіяна або до появи її сходів. Гербіцид має властивість не накопичуватися в землі. Він впливає на листя бур'янів або його молоді пагони.

переваги раундапа

Раундап - це улюблений препарат у багатьох хліборобів. Він володіє багатьма перевагами:

- Є повністю безпечним препаратом у всьому світі. Це підтверджується багатьма дослідженнями. Він не впливає на людей і тварин, не робить шкоди навколишньому світу;

- Не має властивості накопичуватися в грунті. Висівати культурна рослина дозволяється відразу ж після обробки захисним засобом площі під посів. У разі потрапляння в землю раундап розладжується на компоненти дуже швидко;

- Повністю знищує сміттєві культури. Раундап має властивість згубно впливати і на листя бур'яну, і на його корінь;

- Знищує більшість рослин, як однодольних, так і дводольних.

Взаємодія раундапа на сміттєві культури

Раундап вноситься методом обприскування. Він поглинається бур'яном протягом шести годин. Сміттєва культура вбирає засіб, яке потрапило на листя і втечу. Протягом тижня засіб поширюється по бур'яну. Воно потрапляє в кореневу систему, в кожен листочок. Раундап впливає на культуру, методом блокування синтезу амінокислот. В результаті такого впливу бур'яни гинуть повністю. Побачити дію препарату на рослини можна вже через п'ять днів. Воно стає більш пригніченим, набуває жовтого вид. І тільки після кількох тижнів помітні результати роботи кошти.

Гербіцид Раундап не накопичується в грунті. Таким чином він не впливає на насіння. Його дія відбувається за коштами вбирання. Потрапляючи в грунт, він втрачає свою активність і розпадається на органічні сполуки.

Спосіб застосування раундапа

Препарат вносять методом обприскування по зеленій масі сорного рослини в період його активного росту. Кращі погодні умови - це безвітряний сухий день. Дія препарату значно знижується в разі дощу. Якщо дощ пішов протягом перших шести годин після обробки, то його дія істотно знижується. Обробку засобом поблизу с культурними рослинами, наприклад, в саду, слід проводити з підвищеною обережністю щоб не знищити культурні рослини. Після внесення препарату протягом одного тижня не рекомендується проводити механічні обробки грунту.

Раундап вважається безпечним препаратом. Але все ж необхідно відноситься до нього як хімічної речовини і строго дотримуватися рекомендацій виробника згідно особистої безпеки.