Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Інсектициду Хлорпірівіт

Застосування інсектициду Хлорпірівіт.

Інсектицид нового покоління хлорпірівіт має великий діапазон використання. Він володіє контактно-кишковим дією. Його можна використовувати в якості фуміганту і реплентора.

Хлорпірівіт випускається у вигляді концентрованої емульсії. Він може бути використаний в приготуванні бакових розчинів з препаратами, що мають нейтральну реакцію. Але все ж перед приготуванням бакової композиції необхідно ретельно перевірити сумісність засобів захисту.

Дія Хлорпірівіта

Препарат надає згубну дію на шкідників різними способами:

- Під час прийому їжі шкідником;

- Під час вдихання парів;

- При прямому контакті з тілом.

Хлорпірівіт призводить до блокування нервової системи комах і павукоподібних шкідників, їх паралічу та загибелі. Хлорпірівіт сприяє повного знищення шкідників на різних стадіях розвитку.

Хлорпірівіт застосовують для знищення довгоносиків, трипсів, лжещітовок, щитівок, злакових мух, совок, білявки і багатьох інших шкідливих комах. Їм обробляють посіви пшениці, буряків, соняшнику та інших культурах. Прекрасно себе зарекомендував хлорпірівіт і на інших площах несільськогосподарського призначення. Дієвий засіб і в саду.

Спосіб використання Хлорпірівіта

Хлорпірівіт застосовують для рослин в фазі активного зростання в період нашестя комах. Засіб захисту необхідно рівномірно розпорошити, не допускаючи утворення «лужиц» на молодих листах. Хлорпірівітом обприскують в теплу погоду з оптимальними показниками вологості. Термін дії препарату становить три тижні. Але цей показник залежить від погодних умов.

Хлопіравіт використовується в нормі 250 л / га. Його норма залежить від виду оброблюваних культур. Інтервал між обробкою і збором врожаю має становити не менше місяця.

Переваги препарату

Інсектицид хлорпірівіт має ряд переваг:

- Надає згубну дію на комах. Препарат працює моментально. Уже після нетривалого часу помітний результат;

- Дієвий на безліч видів шкідливих комах, кліщів, павуків. Він може бути використаний навіть для знищення карантинних шкідників;

- Не має фітотоксичності. Препарат повністю безпечний для культури, так як не вбирається нею;

- Економічний. Витрата препарату мінімальний, так як він випускається у вигляді концентрату;

- Володіє тривалим часом захисту.

Хлорпірівіт відноситься до среднетоксічним препаратів. При роботі з ним необхідно дотримуватися особистої безпеки. На оброблених площах забороняється проводити роботи протягом тижня.

Для досягнення позитивних результатів необхідно строго дотримуватися рекомендацій виробника щодо концентрації робочого розчину, частоти обробки, інтенсивності обприскування. Тільки дотримуючись інструкції до препарату можна домогтися високих результатів, вберегти врожай від втрат і не нашкодити культурі.