Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Протруйник Раксил Ультра

Протруйник Раксил Ультра - надійний захист посівного матеріалу.

Серед препаратів, які надають фунгіцидні дії Раксіл ультра займає особливе місце. Він припав до душі багатьом фермерам завдяки своїй простоті використання і дієвості. Раксил ультра проводиться у вигляді концентрованої суспензії. Він застосовується з метою заощадження генетичного матеріалу насіння зернових, сої, картоплі та інших технічних культур. Він допомагає впоратися з курній і твердою сажкою, з кореневими гнилями різної етології, фураціозной сніговою пліснявою та багатьма іншими проблемами. Раксил ультра - протруйник нового покоління, виготовлений за унікальною методикою.

Спосіб дії

Раксил ультра сприяє пригніченню синтезу ергостерину, який є в грибах і мікроорганізмах. У слідстві такого процесу шкідлива інфекція гине. Насіння набувають імунітету, а пророслі з них рослини стають більш стійкі до оточуючих несприятливих факторів.

Раксил ультра захищає насіння і сама рослина протягом тривалого часу, а саме від перших сходів і до формування трубки. Захисний засіб проникає в насіння і під час проростання потрапляє в молодий пагін. Таким чином йому вдається більш довго захищати рослину від захворювань. Після обробки насіння Раксіл ультра, урожай стає більш стійким і краще зберігається. Його кількість значно збільшується.

Спосіб використання

Рaксіл ультра дуже Простягни у використанні. Приготування робочого розчину дуже простий процес, доступний всім:

- Набрати в бак води відповідно до інструкції приготування розчину;

- Збовтати каністру із захисним засобом. Це необхідно зробити для рівномірного розподілу діючої речовини;

- Змішати воду з протравлювачем насіння і ретельно розмішати;

- Під час протруювання розчин потребує постійного розмішування;

- Протравить посівний матеріал мокрим способом або напівсухим методом. В обох варіантах Раксіл ультра надасть істотну допомогу.

Варто відмітити, що протруйник нового покоління не токсичний і не фітотоксічен. Але все ж рекомендується, як при іншій роботі з хімічними речовинами, дотримуватися особистих заходів безпеки.

Працюючи з Раксіл ультра, як, втім, і з іншими засобами захисту рослин, необхідно строго слідувати інструкції до препарату. Дотримуючись рекомендованих норм кожен зможе отримати той результат, на який сподівався. Виробник не рекомендує самостійно змінювати концентрацію приготованого розчину, частоту обробок. Це може привести не тільки до слабких паростків, але і до повної втрати посадкового матеріалу. Раксил ультра є унікальним засобом захисту рослин. Йому немає аналогів на ринку. Його використовують для протруєння ярої та озимої пшениці, жита, вівса, проса та інших культур. Він ідеальний для бульб і цибулин. Це універсальний засіб здатне істотно захистити культурні рослини на тривалий час.