Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Використання десикант дикват.

Десикант дикват вважається препаратом нового покоління хімічного походження. За зовнішнім виглядом препарат являє собою білі кристали. Вони дуже добре розчиняються у воді. Також засіб може бути у будь-якій тарі й має тривалий термін зберігання. Десикант дикват - це контактний препарат, який впливає на ріст рослини. Тобто при попаданні на зелену масу він швидко знищує її. Цей прекрасний гербіцид здатний знищити безліч видів бур'янів.

Механізм дії препарату

Засіб, потрапляючи на листя рослини, призводить до його загибелі. Правда, з його допомогою можна знищити тільки надземну частину бур'янів. Дія препарату залежить від освітлення і використовуваних доз. При яскравому денному освітленні препарат не потрапляє в корені. Тривалість дії значно збільшується в темний час доби або в похмуру погоду. У таких випадках препарат накопичується рослиною і здатний впливати і на кореневу систему бур'янів. Після обробки шкідливі рослини в'януть. На їх листках з'являються характерні бурі плями і врешті-решт вони гинуть.

Властивості препарату дозволяють використовувати його на площах, які схильні до вітрової ерозії. Його застосовують і на парах. Методом обприскування вдається позбутися дуже настирливих бур'янів.

Використання препарату

Своє застосування десикант дикват знайшов в сільському господарстві. Він чудово себе зарекомендував при безорнії обробці землі. Після його використання сінокоси перетворюються, угіддя стають здоровіші. Також його широко використовують для обробки садів, так як стара кора не вбирає препарат, і він не робить згубний дії на дерева. Десикант дикват застосовується і при вирощуванні винограду або чаю.

Перед тим, як приступити до застосування гербіциду нового покоління, необхідно детально вивчити інструкцію. Так, наприклад, засіб не можна використовувати в момент плодоношення саду, його використовують за 40 днів до сінокосіння. На городніх посівах його використовують для весняної обробки площ з морквою або картоплею до появи сходів культурної рослини.

Застосування сучасних препаратів значно спрощує роботу фермерів. Багато хто, використовуючи засоби нового покоління, домагаються збільшення врожайності. І використання десикант дикват прекрасне тому підтвердження не тільки в нашій країні, а й далеко за кордоном.