Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Використання хімічних препаратів на власній ділянці.

Сучасні препарати для захисту рослин все частіше застосовують для знищення шкідників різних видів на дачі або в приватному будинку. Використання спеціальних засобів захисту дозволяє при менших трудових витратах домогтися прекрасного результату.

Використання гербіцидів в саду

Гербіциди - це препарати хімічного походження, які знищують сміттєві культури. Існують системні та контактні препарати.

- Системні гербіциди дозволяють знищити рослину від кореня до зеленої маси повністю. Препарат всмоктується культурою і знищує її зсередини;

- Контактні гербіциди дозволяють знищити тільки ті рослини, на які безпосередньо потрапили.

В саду гербіциди використовуються обох видів. Головною вимогою є те, що препарати не повинні потрапляти на культурні рослини. Застосування гербіцидів в саду дозволяє значною мірою скоротити механічні обробки міжрядь. А це в свою чергу допомагає зберегти вологість і поживні речовини в грунті. Гербіциди допомагають повністю позбутися від настирливих бур'янів при вирощуванні малини і смородини. Використовуючи виборчі препарати можна прекрасно впоратися з певним видів бур'янів на клумбі і в городі.

Використовуючи гербіциди перед висадкою квітів можна отримати продовження цвітіння і чисті клумби.

Сучасні препарати хімічного походження вважаються безпечними засобами для людей і навколишнього середовища. Але використовувати їх необхідно строго по інструкції, дотримуючись концентрації і методів обробки. Також варто пам'ятати і про особистий захист.

Переваги та недоліки препаратів

Багато сучасних препаратів повністю вбивають бур'яни. Вони не накопичуються в грунті. Засоби дуже високоефективні у використанні, їх легко застосовувати. Головним недоліком гербіцидів є те, що вони не впливають на насіння, а бур'яни розмножуються саме ними. Тому однорічні сміттєві культури і доводиться знищувати щороку. А розлітається насіння по всій ділянці дуже швидко, маленькі сміттєві культури швидко ростуть і перетворюються на справжнє лихо.

Використання гербіцидів у сільському господарстві і при веденні особистого господарства все частіше і частіше зустрічається серед садівників - любителів. Адже ці препарати повністю безпечні і не накопичуються грунті і коренеплодах. Їх використання строго по інструкції дають прекрасні результати. Сад та ділянка буде завжди чистим і доглянутим.