Дякуємо за Ваше повідомлення! Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше.
+38 (096) 733 73 30 +38 (099) 733 73 30
Для удобства просмотра скачайте мобильное приложение закрыть

Насіння кабачків

Немає такої ділянки, де б не вирощували кабачки. Вони невибагливі, добре ростуть у всіх регіонах, смачні, корисні і різноманітні в застосуванні. Їх смажать, тушкують, варять, солять і закручують на зиму, а деякі сорти, наприклад, цукіні, їдять сирими. Кабачкові насіння - улюблені ласощі для дітей і дорослих.

Вирощування кабачків

Ці овочі не садять після огірків, гарбуза, баштанних, ну і звичайно, самих кабачків і цукіні. Після кабачка хороші:

  • помідори;
  • буряк;
  • редис;
  • морква;
  • бобові;
  • баклажани;
  • часник і цибулю;
  • картопля;
  • капуста.

В умовах теплого клімату насіння можна садити у відкритий грунт. Місце має бути теплим і сонячним. Кабачки розростаються широко, тому розсаджують їх з щільністю не більше 3 лунок на кв. метр. Висаджують тільки після заморозків, при температурі не нижче 16 С, тобто, приблизно в кінці травня.

У кожну лунку бажано додати трохи перегною з золою. Висаджують 2-3 насінини, після появи сходів залишають тільки один, найсильніший паросток. Весь цей час потрібно стежити за появою бур'янів і своєчасно видаляти їх шляхом прополки або висмикування.

Для запобігання хворобам необхідно дотримуватися сівозміни, вчасно вносити добрива, дотримуватися норм поливу. Кабачки визрівають весь час, постійно, тому їх збирають і використовують весь сезон, з літа до пізньої осені.

Чому краще замовити насіння поштою?

Безсумнівною перевагою для будь-якого городника буде можливість купити відразу всі потрібні насіння, і саме тих сортів, які припали вам до душі. Використовуючи сервіс інтернет-магазину Корпорація Гектар, ви можете вибрати по каталогу необхідні насіння за відповідною ціною, дізнатися термін доставки та інше і зробити замовлення. Ви отримаєте гарантовано схожих продукт і за допомогою нашого магазину виростите відмінний урожай!

Дякуємо за Ваше повідомлення! Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше.