Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

УкраВіт

Засоби УкраВіт

Захисні засоби для рослин мають особливе місце в сільському господарстві. Для прекрасних результатів необхідно вибирати тільки якісні препарати. Укравіт - це найкращі засоби захисту рослин. Це підтверджує безліч позитивних відгуків і багаторічна робота компанії.

Сучасний виробник виготовляє пестициди і добрива нового покоління. Він також спеціалізується на виготовлення інсектицидів. Вся продукція Укравіт проходить безліч лабораторних досліджень. Вона відрізняється високою дієвістю та безпекою.

Захист від Укравіт - економічність і дієвість

Компанія Укравіт спеціалізується на розробці економічно вигідних продуктах захисту. Її продукти придатні для застосування у всіх областях країни, так як відповідають кліматичними показниками регіонів. Компанія дозволяє значно знизити витрати на придбання захисних засобів для культурних рослин. Засоби захисту від вітчизняного виробника ідеально підходять для використання в масштабах сельхозхозяйственной промисловості, так і на домашніх городах, і в садах.

Дієвість препаратів Укравіт доведена великим попитом на продукти захисту культур. Залишаючись більше десяти років лідером на ринку, компанія зуміла зробити безліч новинок, які відмінно працюють.

Засоби захисту від Укравіт

Каталог продукції Укравіт дуже великий. У ньому є всі можливі засоби захисту. Це:

- препарати гербіцидної дії. Такі засоби прекрасно борються з небажаною рослинністю, повністю знищуючи її;

- препарати інсектицидної дії. У цю групу препаратів відносяться пестициди, які прекрасно справляються з комахами і шкідниками, в тому числі і карантинними;

- препарати для протруювання насіння. Такі засоби ідеально захищають посівний матеріал від різного виду напастей, сприяють дружним сходам, рівномірному дозріванню багатого врожаю;

- препарати для регулювання росту рослин;

- фумігант нового покоління.

Для досягнення прекрасних результатів від обробки необхідно строго дотримуватися інструкції виробника. Ні в якому разі не рекомендується самостійно змінювати концентрацію препаратів, періодичність внесення, інтенсивність обробок. Кожен з препаратів має свою інструкцію з докладними вказівками про використання. Тільки строго дотримуючись інструкції можна побачити першокласну роботу препаратів Укравіт.

Укравіт - це економічні препарати. Їх норми витрати не великі. Як правило, це концентровані речовини, з яких необхідно готувати розчини. Працювати з такими засобами захисту дуже просто. Вони прекрасно розчиняються у воді.

Всі препарати Укравіт є безпечними для навколишнього середовища і рослин. Дотримуючись інструкції вдається досягти чудових результатів без шкоди для культури, її селекції, грунту і навколишнього середовища.