Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Родентициди - прекрасні засоби у боротьбі з гризунами.

Родентициди є сучасними засобами захисту рослин від гризунів. Їх одержують хімічним способом. Ще зовсім недавно з навалою гризунів люди боролися двома способами: механічним і біологічним. Перший метод передбачає використання різних пасток, другий - це винищення за допомогою кішок і птахів. Такі методи прекрасно підходили для домашньої боротьби зі шкідниками, але врятувати сільськогосподарські угіддя не представлялося можливості. Дуже часто поля знищувалися навалою шкідників. І саме тому з'явилися сучасні засоби, які знищують шкідників комплексно.

Шкідники, для боротьби з якими застосовують хімічні препарати

Родентициди застосовуються для знищення наступних груп шкідників:

- Гризуни, які можуть знищити або пошкодити сільськогосподарські рослини в період зростання;

- Гризуни, які можуть знищити або пошкодити врожай при зберіганні;

- Гризуни, які порушують санітарно-епідемічний характер;

Ці групи шкідників, особливо коли чисельність популяції значно зростає, здатні завдати непоправної шкоди сільському господарству.

Характеристики препаратів

Сучасні родентициди характеризуються за наступними параметрами:

- За ступенем токсичності. Цей показник впливає на швидкість дії засобів. Вони можуть бути швидкого або хронічного дії. Препарати швидкого реагування здатні знищити повністю шкідника за лічені хвилини. Препарати хронічної дії мають здатність накопичуватися в організмі шкідників і тільки через кілька тижнів призводять до загибелі. Але другий вид препарату менш токсичний;

- За складом. Засоби бувають органічного та неорганічного походження.

Сучасні родентициди здатні зберегти врожай. Це прекрасні захисники культурних рослин. Так як препарати мають хімічне походження, то працювати з ними необхідно суворо дотримуючись інструкції. Не варто нехтувати і власної безпеки. Строго дотримуючись анотації виробника будь фермер без шкоди навколишньому середовищу зможе перемогти навала гризунів і зберегти свій урожай. Сучасні родентициди дуже дієві і прості в застосуванні.

Родентициди - кошти хімічного походження, які надійно захищають рослини від гризунів, повністю знищуючи їх.