Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Гербицід Гранстар

Використання препарату гранстар.

Гранстар - це засіб нового покоління, що відноситься до групи гербіцидів. Як правило, його використовують для обробки пшениці або ячменю. Він надає дію на однорічні та багаторічні бур'яни. Його вносять методом обприскування. Гранстар є малотоксичних речовиною. Він швидко розщеплюється на компоненти, потрапляючи в грунт. Засіб для захисту прекрасно зарекомендувало себе в усьому світі як надійне і дієвий засіб. З його допомогою вдається знищити від дуже шкідливих рослин.

Спосіб дії гранстар

Гербіцид гранстар має високу ефективність. Він може впливати більш ніж на сто видів шкідливих культур. Механізм його роботи унікальний:

- Під час обприскування засіб потрапляє на листочки бур'яну і ними вбирається. Він легко пересувається по рослині, потрапляючи в усі точки зростання і корінь. Таким чином гине вся рослина, включаючи корінь;

- Препарат перешкоджає синтезу амінокислот, що беруть участь в обмінному процесі;

- Під дією речовини клітини рослини перестають ділитися і вже через кілька днів дію препарату помітно в повній мірі. Повне винищення рослини відбувається протягом десяти днів;

- Перенесли обробку сміттєві культури, ті, які вистояли, стають пригніченими і не можуть завдати шкоди культурним рослинам.

Особливості використання гранстар

Багато хто вважає, що куплю гербіцид гранстар і проблема буде вирішена. Для результативних обробок необхідно строго дотримуватися періодів обробки, а саме пшеницю, ячмінь, ярі, овес обприскують у фазі двох листочків. На цей період припадає початок кущіння культурного рослини і активне зростання сорного.

Гранстар прекрасно підходить для обробки посівів соняшнику. При встановленні часу таких обробок необхідно керуватися процесом розвитку бур'яну. Більшість рослин знищуються в період кущіння, коли розетка щойно почала формуватися.

Гранстар рекомендовано застосовувати в суху погоду. Не варто використовувати гербіцид після дощу або в день, коли його віщували синоптики. Засіб не має летючих властивостей, але все одно його краще вносити в тиху, безвітряну погоду. У разі якщо після обприскування засобом пішов дощ, то ефективність його істотно знижується.

Гранстар застосовується в бакових розчинах. Він з'єднаємо з більшістю фунгіцидних і інсектицидних засобів. Але все ж перед використанням необхідно упевниться в таких можливостях. Одноразова обробка дозволяє досягти великих результатів.

Не варто застосовувати захисні засоби в стресовий період. У період посухи або сильних дощів дію речовини значно знижується. Також в період хвороби культурних рослин не радять застосовувати засоби захисту, в незалежності від їх походження і призначення.

Гранстар малотоксична речовина. Він безпечний для людей і тварин. Але все ж працюючи з ним необхідно дотримуватися особистої гігієни.

Гербіцид гранстар - це дієвий засіб захисту, яке просте в застосуванні. Його дія доведена багатьма фермерами світу.