Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

У чому різниця між Євролайтінгом та Євролайтінгом Плюс?

   Давайте розберемось, чим відрізняється Євролайтінг від нового препарату Євролайтінг Плюс.
   Почнемо з того, що концентрація діючої речовини в літрі змінилась. У Євролайтінгу Плюс її вдвічі менше. Чому так? На це є пояснення. Препаративна форма препарату майже повністю змінилась. Води стало менше, а допоміжних речовин більше. На виході ми отримуємо більш агресивний і, як наслідок більш ефективний препарат.
   Як проявляється ця ефективність? Саме через наявність великої кількості допоміжних речовин препарат швидше потрапляє в рослину та швидше рухається в ній. Швидше він потрапляє не тільки в бур’яни, а і в соняшник також.   

   Євролайтінг плюс і звичайний Clearfield не є тотожними. Саме тому звичайні Clearfield соняшники не підходять для обробки Євро-Лайтінгом Плюс. Швидкість проникнення та розповсюдження препарату по соняшнику є критичною коли мова йде про контроль вовчка соняшникового. Наскільки швидко рослина набере необхідну концентрацію в місце, де прикріпилась заразіха, така і буде швидкість роботи препарату.
   Але давайте повернемось до питання. Як справи у Євро-Лайтінгу Плюс із залишковою дією у грунті, так званою післядією? А це якраз і є одна з основних фішок Євро-Лайтінгу Плюс. При аналогічній ефективності на гектар застосовується на 20% менше діючої речовини. Тобто залишкова дія буде меншою ніж у звичайного Євро-Лайтінгу.
   По ефективності 1 л Євро-Лайтінгу прирівнюється до 1,6 повного препарату. Гектарна норма 1,2 буде мати таку ж ефективність як 2 л Євро-Лайтінгу Плюс. Ну а 2,5л Плюса – це норма для важких випадків.
Нагадуємо, що для контролю вовчка соняшникового мінімальними гектарними нормами є 1,2 Євро-Лайтінгу та 2 л      Плюсового продукту. Саме так рекомендує компанія БАСФ на своїх семінарах та у друкованій продукції.
Тепер ви знаєте, у чому різниця між Євролайтінг плюс і звичайним Євролайтінгом.