Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Фас інсектицид

Використання інсектициду Фастак (ФАС).

Інсектицид ФАС випускається у вигляді концентрату. Це препарат нового покоління, який захищає культурні рослини від шкідливих комах. ФАС є дієвим проти багатьох видів, його можна використовувати в момент приготування бакових композицій. Він сумісний з безліччю інших засобів захисту. Але перед приготуванням комплексного розчину все ж необхідно перевірити сумісність препаратів.

Cпосіб дії

Інсектицид ФАС є препаратом контактно-кишкової дії. Він виступає збудником нервової системи паразитів, що призводить до паралічу і загибелі. ФАС дієвий проти трипсів, блішок, довгоносика, совки, колорадського жука, сарани і багатьох інших шкідників.

Норми використання

ФАС інсектицид дієвий на різних сільськогосподарських культурах. Їм обробляють:

- Капусту в період активного росту. Метод обробки - обприскування. Інтервал між внесенням захисного засобу і збором врожаю - один місяць. Норма використання становить 0,15 л / га;

- Пшеницю в період активного росту в нормі 0,10 л / га. Метод обробки - обприскування. Інтервал між внесенням захисного засобу і збору врожаю - два тижні;

-картопля. Норма використання становить 0,07 л / га. Культуру обприскують при перших ознаках появи шкідливих комах. Інтервал між внесенням захисного засобу і збором врожаю - не менше 20 днів;

- Содові дерева і лісові масиви. Норма використання становить 0,10 л / га. Дерева обприскують в період навали шкідників.

Рекомендації до застосування захисного кошти ФАС

Обробку засобом захисту від комах необхідно проводити відразу після появи перших ознак шкідливих комах. У такому випадку з ними буде легше впоратися. При обприскуванні необхідно рівномірно нанести робочий розчин, не пропускаючи рослин і не допускаючи стікання препарату в грунт. Рівномірне нанесення захисного засобу ФАС сприяє повного знищення шкідників. Температура навколишнього середовища повинна складати від +15 до +24 градусів. Препарат вносять в суху безвітряну погоду.

Переваги препарату ФАС

Перевагами захисного кошти ФАС є:

- Економічність. Препарат є концентратом і має низьку норму витрати;

- Робить згубний вплив на безліч видів шкідників на основних етапах розвитку;

- Безпечний для навколишнього середовища;

- Має тривалий час впливу;

- Є екологічно чистим засобом.

Препарат відноситься до низькотоксичні засобів. Після застосування ФАС не рекомендується відвідувати оброблену площу протягом тижня.

Для досягнення високих результатів в роботі з засобом необхідно строго дотримуватися рекомендацій виробника по концентрації приготування розчину, термінів обробки, інтенсивності обприскувань. Також необхідно застосовувати засоби особистої гігієни.

Захисний засіб ФАС проти шкідливих шкідників - це препарат нового покоління, який зарекомендував себе як дієвий і тривалий засіб.