Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Боротьба з комахами - шкідниками

Як відомо, різні комахи - шкідники можуть як добре зіпсувати, так і повністю знищити врожай. Тому для боротьби з ними використовують спеціальні засоби, наприклад, хімічні препарати.

Інсектициди є групою препаратів, які якраз і спрямовані на боротьбу зі шкідниками. У чому ж їх особливості, за якими ознаками і для чого їх варто вибирати?

Інсектициди використовуються не тільки для знищення шкідливих комах, вони так само здатні знищувати побутових комах та ектопаразитів тварин. Тому, на відміну від інших хімічних препаратів, вони застосовуються не тільки для збереження врожаю, але і для захисту виробничих запасів і різних матеріалів.

Їх використовують для багатьох культур, але найчастіше це зернові, овочеві, плодові, а так само картопля. Але так само застосовують їх і для деяких інших культур.

Варто відзначити, що на сьогоднішній день проводяться розробки нових видів даних препаратів. Так, розробляються інсектициди не хімічного, а вірусного, рослинного і бактеріального походження. Це пов'язано в основному з тим, що дані препарати покликані зробити быльш безпечним їх використання для людини, тварин і рослин. Звичайно, такі препарати будуть більш популярні на ринку, адже негативна ступінь їх впливу сильно нейтралізується, а з часом забереться взагалі.

При правильному підборі інсектицидів ви отримаєте не тільки збільшення якості та кількості врожаю, а й помітно поліпшите екологічну обстановку.

Адже крім безпосередньої шкоди, якої завдають комахи - шкідники рослинам, вони можуть бути і переносниками різних захворювань. Підбір інсектицидів - це важлива дія, спрямована на отримання вами гарного результату, тому до нього варто поставитися особливо ретельно, обов'язково враховувати не тільки саму культуру, для якої підбираються препарати.