Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Фумігація - надійний захист від шкідників і захворювань.

Основним і дуже важливим моментом у сільському господарстві є захист врожаю і його прекрасне збереження. А захищати урожай дійсно є від чого. Це всілякі гризуни та інфекційні хвороби. З метою захисту застосовуються сучасні пестициди, серед яких гідне місце займають фуміганти. Ці засоби проникають в мікроорганізми і в тварин через дихальні шляхи, так як застосовуються в газоподібному стані. Рідше вони можуть використовуватися у вигляді пари.

Види сучасних фумігантів

Залежно від своїх властивостей сучасні фуміганти діляться на кілька видів. Це:

- Препарати, з низькою температурою кипіння;

- Препарати, з високою точкою кипіння;

- Препарати у твердому стані. Це різні порошки, таблетки, брикети.

На практиці найчастіше застосовують тверді препарати. Це обумовлено тим, що такі кошти дуже прості у використанні. Адже для обробки першими двома видами фумігантів необхідне спеціальне обладнання, за допомогою якого відбувається обкурювання приміщень. Тверді ж препарати перебувають в щільно закритій тарі. Потрапляючи на повітря, такі кошти виділяють летючі пари, які і буряться зі шкідниками.

Використання фунгіцидів

Сьогодні фунгіциди знайшли своє широке застосування в різних напрямках сільського господарства. Вони застосовуються в теплицях і парниках. Ними обробляють складські приміщення та зерносховища. Також за допомогою сучасних засобів обкурюють сади і виноградники. Фуміганти навіть використовують і на відкритому грунті. Так як ці препарати комплексні їх широко застосовують для боротьби з різними гризунами та комахами.

Варто пам'ятати, що фуміганти - це препарати хімічного походження. Саме тому, застосовувати їх необхідно вельми акуратно. Особистий захист і гігієна після обробки препаратом обов'язкове. Хоч сучасні фуміганти і вважаються малотоксичними речовинами, які не впливають згубно на людину і навколишнє середовище.

Перед тим, як застосувати фумигант необхідно щільно закрити приміщення. Його тримають в такому вигляді певний час і після обробки. Далі слід провітрити будівлю і тільки тоді в нього можна буде помістити урожай.

Вибір фуміганту - це індивідуальне рішення. Перед тим як придбати надійний захист необхідно визначитися від чого саме приміщення буде оброблятися. І тільки тоді можна приступати до вибору.

Для прекрасного результату необхідно строго дотримуватися інструкції до засобу. Застосовувати фумигант потрібно по анотації виробника. Саме правильно підібраний і правильно застосований препарат здатний дати високий результат.