Безкоштовна доставка від 30 000 грн
+38 (096) 733 733 0 +38 (066) 733 733 0 +38 (093) 733 733 0 0 800 203 302
Головна
Каталог
Кошик
Особистий кабінет

Використання десикантів

Дуже часто погода підносить небажані подарунки. Особливо до її мінливості чутливі хлібороби. Адже від погодних умов залежить збір врожаю. І буває, коли за часом вже пора проводити прибирання, а станом рослин ще немає. Або прогноз погоди на наступні дні несприятливий, і коли він зміниться, буде вже пізно збирати дари природи, урожай зсипеться і площа не дасть високих показників. У таких випадках прекрасним помічником виступають десиканти.

Що таке десиканти

Десиканти покликані прискорити процес дозрівання культурних рослин. З їх допомогою можна провести збирання сільськогосподарських культур в самий відповідний для аграрія час. Землероб може з легкістю розпланувати свою роботу і отримати максимально можливий урожай. Також десиканти захищають рослини від інфекційних захворювань, перешкоджаючи їх появи або поширенню. Вчасно зібраний сухий урожай краще зберігається в ангарі тривалий час, не вимагаючи ніяких інших обробок.

Десиканти виробляються хімічним методом. Ці пестициди здатні зневоднювати рослини, тим самим допомагаючи їй швидше дозріти. Така властивість препарату робить його дуже затребуваним і необхідним для багатьох хліборобів.

Застосування десикантів

Водні розчини або емульсії препарату вважаються найзручнішими у застосуванні. Десиканти вважаються малотоксичними засобами, але все ж при їх використанні необхідно дотримуватися концентрації і технології обробки, які рекомендовані виробником. Також необхідно подбати і за власний захист. Заходи безпеки повинні бути виконані. Тільки тоді при використанні розчинів можна отримати бажаний результат.

Перше застосування цих препаратів було зафіксовано багато років тому при збиранні бавовняних культур. Сьогодні їх широко використовують для обробки зернових культур. Їх застосовують на соняшниках і картоплі, капусті та сої. Будь-яка сільськогосподарська культура може бути оброблена десикантом.

Цей препарат допомагає значно спростити і скоротити прибирання. Адже зібраний в гарну погоду врожай не вимагає до себе підвищеної уваги і додаткових сил для подальших обробок.

Багато хто вважає, що тільки якісний препарат може дати позитивний результат. Це деякою мірою справді так. Але до якісного препарату необхідно додати і правильне його використання. Поєднавши якісний препарат з правильною обробкою культури, кожен хлібороб отримає відмінний результат і збере свій урожай вчасно. Адже десиканти і покликані допомогти йому в цій нелегкій, але відповідальній справі.